Näitä kuvia saa käyttää ainoastaan Peliviikosta uutisointiin ja Peliviikoon ilmoitettujen tapahtumien markkinointiin.

Peliviikon logo

Peliviikon logo (PNG)

Peliviikon juliste

Peliviikon juliste

Peliviikko (JPG)
Spelvecka (JPG)
Juliste ilman logoja ja tekstejä (PNG)

Pelien ikärajamerkinnät

Mikäli yleisölle avoimessa tilaisuudessa pelataan digitaalisia pelejä, tulee pelien yhteydessä ilmoittaa näkyvästi pelattavan pelin ikäraja (Kuvaohjelmalaki 710/2011). Lisäksi tilaisuuden järjestäjän on varmistettava, että ikärajaa nuoremmat eivät pelaa peliä itse. PEGI 7, 12 ja 16 ikärajan pelejä saa pelata myös enintään kolme vuotta nuorempi, mikäli lapsi on aikuisen (esim. oman huoltajan) seurassa.

PEGI 18 pelejä saavat pelata vain aikuiset ja pelit täytyy asettaa tapahtumassa niin, että alle 18-vuotiailla ei ole mahdollisuutta pelata tai nähdä peliä (Rikoslaki 39/1889).

Juliste pelien ikärajoista (PDF)
Åldersgränser för spel (PDF)

Tulostettavat ikärajamerkinnät A4 koko (PDF)

Tuhansia vapaasti käytettäviä kuvia pelaamisesta

Unsplash.com

Vuoden 2017 kuvituskuvia markkinointiin

Avaa korkealaatuinen kuva uuteen välilehteen klikkaamalla pikkukuvaa. Näitä kuvia voi käyttää ainoastaan Peliviikon markkinoinnissa ja tapahtumissa. Vuoden 2017 kuvituksen teki ruotsalainen sarjakuvataiteilija Johan Lantz.

Vapaasti käytettäviä kuvia pelaamisesta

Nämä alla olevat kuvat on julkaistu Creative Commons 4.0 lisenssillä, mikä tarkoittaa että voit käyttää niitä vapaasti kaikissa yhteyksissä, kunhan liität kuvan yhteyteen tekstin Kuva: KAVI / Peliviikko.fi. Lisää kuvituskuvia mediankäytöstä löydät Mediataitokoulusta.

Kuvat on tehnyt sarjakuvataiteilija Janne Kukkonen (Sähköposti: jvkukkonen[at]gmail.com).